Najnovšie recenzie zo sekcie Náboje na bicykel
- spracovanie
- male oska
- za málo peneži veľo muziky
- max. tak zvuk, neni zlý, rapčí jak NSko, ale neni to také porno jsk pri Dartmoor Revolt, ale čo čakať za náboj za 60€?
Nábojové dynamo DH C3000 je vylepšené dynamo, ktoré vychádza zo staršieho modelu DH3N20. Oproti staršiemu modelu by malo mať zlepšenú konštrukciu a tesnosť voči vode a tým lepší výkon a ďalej stabilnejší výkon pri dlhšom používaní. Aspoň tak som dostal správu od výrobcu a vyčítal z oficiálnej stránky. Taktiež DH C3000 má tri verzie a to konkrétne DH C3000-1N (6V/1,5W), DH C3000-2N (6V/2,4W) a DH C3000-3N (6V/3W). Taktiež DH3N20 má známy jav, aspoň čo som vyčítal z recenzií, že v riadidlách bolo cítiť menšie vibrácie pri používaní. Či to však robil každý jeden kus, tak to neviem posúdiť. Avšak DH3N20 bolo/je kvalitné dynamo, ktoré vydržalo veľmi dlhú dobu a dúfam, že tak isto vydrží aj DH C3000.
Ja vlastním 6V/3W verziu a môžem len odporučiť ak nechcete stále meniť batérie alebo nabíjať svietidlá. Konštrukčne vyzerá byť odolné a spomínané vibrácie v riadidlách nepociťujem. Odpor, ktorý je podľa mňa pri nábojových dynamách často a zbytočne riešený, je naozaj veľmi malý a časom si na to aj tak zvyknete a nebudete to ani registrovať. Výkon je naozaj veľmi dobrý, samozrejme záleží aké použijete svietidlo. Ja mám svietidlo na vypínač s parkovacím svetlom (standlight) s hodnotou 25Lux a svieti naozaj kvalitne.
Bicykel využívam denne na dochádzku do práce, nákupy, voľný čas atď. Dynamo mám na mestskom bicykli, ale určite dobre poslúži v každej kategórií asi len okrem horskej cyklistiky v ťažšom teréne, ale tu nemám s používaním dynama skúsenosti, takže nemôžem hodnotiť. Na záver však určite odporúčam pokiaľ nechcete stále meniť batérie alebo nabíjať svietidlá a pod.
vyzera byt dobre vypletene
ide ako má
- Asi som nepochopil ten naboj 4x1 ked ste k tomu nedodali ani jeden adapter.Zavadzate ludi v popise naboja.
Ešte som ho nepoužil
Super pevný náboj
ľahký
Mam tento naboj asi 7 rokov a som snim spokojny.
- Na staršom bicykli mi drží už 5-6 rokov :)
- Nestriekať na to vodu vapkou, znižuje to životnosť.
- osadenie priemys. ložiskami
- utesnenie proti prachu a nečistote
- rozumná cena
- dlhá životnosť
Kvalitný, takmer bezúdržbový náboj za prijateľnú cenu
- náboj na presných ložiskách
- nevyžaduje častú údržbu
- utesnenie proti prachu a nečistotám
Kvalitný, takmer bezúdržbový náboj za prijateľnú cenu
- rychle dodanie tovaru
- Jednoduchá konštrukcia - servis, vela náhradných dielov na Slovensku
- Kvatny zadny naboj, jednoduche servisovanie. Velmi prijemna nizka hlucnost. Vaha je velke plus.
Potreboval som rychlo novy zadny naboj. V ziadnom pripade som nechcel uz klasicke gulickove naboje. Na zaklade zahranicnych recenzii som sa sa rozhodol pre tento konkretny typ. Rozhodoval pomer cena/kvalita/jednoduchost.
- Ľahký,výborné opracovaný.
- Nič
Ešte som ho nevyskúšal takže ho ďalej neviem objektívne ohodnotiť.
Zobrazujem 61 - 80 zo 91 recenzií « Predchádzajúci 1 2 3 [ 4 ] 5 Ďalšie »